Zorgprofessionals

Ik geef graag workshop, lezingen en trainingen.

Vanaf januari 2018 maak ik deel uit van het trainersteam van trainingspraktijk Lindekracht dat pedagogische medewerkster van kinderopvang opleidt tot deBabyspecialist®  zie www.debabyspecialist.com . Met veel plezier geef ik deze trainingen.

Van 2015 geef ik, in samenwerking met TNO en PROK, de workshop Baby Shaken Syndroom gegeven. Zie voor meer informatie www.shakenbabysyndroom.nl en zie hier voor reacties uit de praktijk . Bij interesse graag aanmelden via Projectmanagement en trainingen.

Ander onderwerp is rust en regelmaat: wat is dat? Welke begeleiding, in welke vorm, hebben ouders daar bij nodig? Het inbakeren kan worden besproken en geoefend. Tijdens de scholingen maak ik gebruik van mijn eigen poppen. De organisatie dient zelf voor doeken te zorgen.

Van 2013 geef ik op aanvraag interactieve lezingen en workshops over de methodiek Presentchild® voor professionals die met kinderen werken.

Reacties zorgprofessionals op interactieve lezing Fluisterkind® / presentchild®

Kraamverzorgenden
Wat een mooie avond! Dit was heel interessant voor mijzelf als ouder. Je hebt mij geraakt. En je hebt ons anders laten kijken naar onze ouders die wij begeleiden.

Babymassage docent
Dat was een inspirerende, bijzonder “onthullende” en perfect georganiseerde interactieve workshop over ’t Fluisterkind.

Enkele reacties van zorgprofessionals op de workshop/scholing ‘rust en regelmaat’ en inbakeren:

Scholing kraamverzorgenden: “Prima scholing, zowel van aanpak als de inhoud! Ook van de collega’s heb ik voorlopig niets dan lof gehoord. De docente heeft een realistische kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden van moeder, kind en kraamverzorgende.”

Scholing verpleegkundigen: ”Wij waren erg blij met deze scholing. Vooral omdat we allemaal toch weer nieuwe aspecten gehoord hebben. Een opfrissing was echt nodig.”

Scholing CB-artsen: “Scholing was uitstekend. Spreekster was helder, duidelijk en heel enthousiast. Haar verhaal sloot goed aan bij de praktijk. Heel interessant en leerzaam, we hebben veel nieuwe dingen gehoord.”

Scholing fysiotherapeuten: “Zeer tevreden over de scholing. Erg interessant. Duidelijk en helder gegeven.”

Scholing Kinderdagverblijf en gastouders: “Erg interessant. Komt toch veel bij kijken bij dat inbakeren. Spreekster kan erg boeiend en vlot vertellen. Leuk!

Tarieven workshop / lezingen.

De tarieven voor deze workshops en lezingen worden in overleg vastgesteld. Een workshop / lezing is immers altijd maatwerk en dus afhankelijk van uw wensen, de tijdsduur, de voorbereidingstijd en eventuele reistijd. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.