Zorgprofessionals

Ik geef graag workshop, lezingen en trainingen.

Momenteel geef ik als Freelance trainer, onder andere de trainingen Billy Boem & “Piep,  zei de muis “zowel de kinderbijeenkomsten als de bijeenkomsten voor de ouders.

Van januari 2018 tot maart 2020, heb ik deel uit gemaakt van het trainersteam van trainingspraktijk Lindekracht . Met veel plezier heb ik pedagogische medewerkers van verschillende Kinderopvang opgeleid tot deBabyspecialist®, zie www.debabyspecialist.com

Van 2015 tot eind 2016 heb ik, in samenwerking met TNO en PROK, de workshop Baby Shaken Syndroom gegeven. Zie hier voor meer informatie over het Shaken babysyndroom.

Vanaf 2013 tot en met 2015 heb ik op aanvraag interactieve lezingen en workshops gegeven over de methodiek Presentchild® voor professionals die met kinderen werken.

Van 2003 tot 2016 heb ik vele scholingen mogen verzorgen door heel Nederland over het  onderwerp Rust en Regelmaat: wat verstaan we daaronder? Welke begeleiding, in welke vorm, hebben ouders daar bij nodig? Het inbakeren  werd daarbij ook besproken en geoefend.

Reacties zorgprofessionals op interactieve lezing Fluisterkind® / presentchild®

Kraamverzorgenden
Wat een mooie avond! Dit was heel interessant voor mijzelf als ouder. Je hebt mij geraakt. En je hebt ons anders laten kijken naar onze ouders die wij begeleiden.

Babymassage docent
Dat was een inspirerende, bijzonder “onthullende” en perfect georganiseerde interactieve workshop over ’t Fluisterkind.

Enkele reacties van zorgprofessionals op de workshop/scholing ‘rust en regelmaat’ en inbakeren:

Scholing kraamverzorgenden: “Prima scholing, zowel van aanpak als de inhoud! Ook van de collega’s heb ik voorlopig niets dan lof gehoord. De docente heeft een realistische kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden van moeder, kind en kraamverzorgende.”

Scholing verpleegkundigen: ”Wij waren erg blij met deze scholing. Vooral omdat we allemaal toch weer nieuwe aspecten gehoord hebben. Een opfrissing was echt nodig.”

Scholing CB-artsen: “Scholing was uitstekend. Spreekster was helder, duidelijk en heel enthousiast. Haar verhaal sloot goed aan bij de praktijk. Heel interessant en leerzaam, we hebben veel nieuwe dingen gehoord.”

Scholing fysiotherapeuten: “Zeer tevreden over de scholing. Erg interessant. Duidelijk en helder gegeven.”

Scholing Kinderdagverblijf en gastouders: “Erg interessant. Komt toch veel bij kijken bij dat inbakeren. Spreekster kan erg boeiend en vlot vertellen. Leuk!

Tarieven workshop / lezingen.

De tarieven voor deze workshops en lezingen worden in overleg vastgesteld. Een workshop / lezing is immers altijd maatwerk en dus afhankelijk van uw wensen, de tijdsduur, de voorbereidingstijd en eventuele reistijd. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.