Dunstan Babytaal

Vijf geluiden
Pasgeboren baby’s maken vanaf de geboorte vijf geluiden met ieder een hele specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen van baby’s en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken. Naast de geluiden laten de baby’s tegelijkertijd via hun lichaamstaal zien wat ze nodig hebben.

Voordelen
Het in een vroeg stadium herkennen van de behoeften van een baby heeft grote voordelen voor beide ouders. Je ontdekt sneller waar je baby behoefte aan heeft. Hierdoor leer je je kind sneller en beter kennen. Je bouwt zelfvertrouwen op, je kind voelt zich gezien en gehoord en daarmee zorg je voor (meer) rust binnen jullie gezin. Deze babytaal wordt ook heel snel opgepakt door vaders!, waardoor deze zich ook snel betrokken voelt bij de verzorging van de baby.

Ook kinderopvang leidsters die ik heb mogen scholen in onder andere de Dunstan Babytaal zijn erg blij met deze aanvullende kennis.
* Het lijkt wel tovenarij en……waarom is me dit nooit eerder opgevallen? Het luisteren en kijken levert zoveel informatie op. Vooral het boeren en tegemoetkomen aan tussentijds nog wat drinken is een verademing. Tip: luister, oefen en kijk!

* Er wordt echt veel minder gehuild op de groep

* Je leert de kinderen beter kennen waardoor je sneller kan handelen en het kind van zijn/haar ongemak af kan helpen. Dit zorgt voor een hechtere vertrouwensband tussen mij en het kind en het biedt vertrouwen bij de ouders. 
   

Wanneer
Als je in je derde termijn van je zwangerschap zit kun je al aan de slag met Dunstan babytaal.  Je leert dan alvast de geluiden en herkent deze dan vaak al snel na de geboorte van je baby.

Je kunt ervoor kiezen om een individuele workshop te volgen.
Of je kunt kiezen voor een groepsworkshop (start bij minimaal 5 aanmeldingen)

Ik kan ook een gratis kennismaking workshop van maximaal 30 minuten verzorgen voor geïnteresseerde professionals.

Waar
Individuele workshop bij jullie thuis of bij mij thuis te Zwolle-Assendorp.

Aanmelden en meer informatie
Zie hier voor tarieven en zie hier voor contactgegevens.