Kindertolk®

Onze zoon
Enige tijd geleden heb ik contact met je gehad, op aanraden van onze consultatiebureau verpleegkundige. Ons gesprek begon toentertijd over inbakeren aangezien we onze zoon niet in slaap kregen buiten de draagdoek, maar eindigde in een coaching gesprek. Je bent met mij mijn vraag / situatie anders gaan bekijken. We zagen samen snel een herhaling van patronen die ik met mijn eigen moeder meegemaakt had. Ik heb veel handvatten uit onze twee telefonische gesprekken gehaald.

Ik had beloofd je op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen hier.
In de tussentijd is er veel verandert en gaat het hartstikke lekker met ons. We hebben geen roze wolk(en dat zoeken we ook niet!) en merken dat elke ontwikkeling met vallen en opstaan gaat en vooral ik merk dat de komst van onze zoon kansen betekenen voor mij om me persoonlijk verder te ontwikkelen. De “problemen” met mijn moeder kan ik nu op een dieper niveau bekijken en verwerken. En dat betekend dat er veel ruimte is nu om lekker met de flow mee te gaan en ook te genieten van de ontwikkelingen, gewoon genieten, geen moeten of willen:-).

Onze zoon slaapt lekker in zijn eigen bed, eerst in de co-sleeper en inmiddels sinds een paar weken op zijn eigen kamer.
Ik heb de Yoga lessen waar ik veel aan had weer opgepakt om dicht bij mezelf te blijven en bewust in mijn gevoel te blijven, ipv alles te willen analyseren.
Maar het grootste cadeau is wel de borstvoeding, ik voed Hugo inmiddels al bijna 6 maand en geniet zo intens van de groei en ontwikkeling die hij doormaakt en elke voeding verbind ons zo heerlijk! Het is fijn om zo samen te mogen genieten en leren als gezin.

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de “awakening” en aanzet tot deze persoonlijke groei.

Onze dochter
Graag deel ik mijn ervaring van de samenwerking met Arianne. Een aantal weken terug zat ik met mijn handen in het haar. Ik heb een dochter (van toen ruim 3 maanden) die niet sliep, veel jengelde en erg onrustig was. Ik wist niet wat ik ermee moest, voelde mij niet gehoord door de kinderarts en wilde graag verder onderzoeken om meer inzicht te krijgen in de situatie. Toen ben ik met Arianne in contact gekomen. Telefonisch heeft Arianne eerst met mij gesproken over de situatie zoals ik die ervaarde, thuis met mijn dochter. Wat zij deed, hoe zij reageerde en hoe ik het probeerde op te lossen en aan te pakken. Daarna heeft Arianne dit vertaald naar wat er dan in mij gebeurde, ze heeft mij echt een spiegel voorgehouden. Ik herkende veel in alles wat Arianne vertelde. Behalve dat ze mij inzichten en handvatten gaf om mee aan de slag te gaan, was ik ook erg blij dat er eindelijk naar mij geluisterd werd.

In de weken erna hebben we nog twee keer gesproken. In die gesprekken hebben we besproken hoe het nu ging en heeft ze me nog extra tips en ideeën meegegeven. Alles bij elkaar vond ik het erg prettig om dit samen met Arianne te doen. Ik ben rustiger geworden, ik herken dingen in mezelf sneller en ik kan ze ook makkelijker accepteren. Met mijn dochter gaat het inmiddels beter, ze slaapt meer en is helemaal tevreden.